Nieuw boek: Diabetes Overwinnen!

De vorige drie boeken zijn geschreven voor iedereen die wil afvallen, dit boek is specifiek gericht op de behandeling van diabetes nieuwe stijl. Het doel van dit boek is om mensen te helpen hun diabetes te overwinnen door verandering van leefstijl waardoor minder tot geen medicijnen meer nodig zijn in plaats van steeds meer. Zoals jullie weten adviseer ik daarom al jaren om voor gezonde koolhydraatarme voeding te gaan. In dit nieuwe boek leg ik dan ook alles uit over deze leefstijl. Welke actiestappen kun je zetten om te starten?

 

Inhoud Boek
Dit prachtige boek bevat ook 15 flexibele, drieluik-dagmenu’s om je eigen dag- en weekmenu’s samen te stellen. Je kunt zo eindeloos variëren. Hiervoor heeft Sonja van Veen heerlijke recepten ontwikkeld. Hoe maak je zelf bijvoorbeeld heel simpel bouillonpasta? Het heeft veel toepassingen en je hebt geen bouillonblokjes, vol onnodige toevoegingen, meer nodig! Daarnaast zijn er receptenvariatiekaarten opgenomen.

Speciaal voor professionals is ook een hoofdstuk opgenomen met daarin het schema en uitleg om diabetesmedicijnen te verlagen en te stoppen: demedicaliseren. De inhoudsopgave, een impressie van de inhoud en de achterzijde van het boek met enkele recensies van twee huisartsen en een specialist die het boek beoordeeld hebben zijn hier te vinden.

Boekpresentatie
Op Goede Vrijdag, 19 april 2019, vindt mijn boekpresentatie plaats op de CHV Noordkade in Veghel. Jullie kunnen het boek echter nu al bestellen op mijn website! Het boek is te bestellen via: www.harrietverkoelen.nl/product/diabetes-overwinnen/. Als je het boek vandaag bestelt, dan kun je het boek donderdag 25 april in de post verwachten!
Ik hoop met dit boek wederom weer veel mensen te kunnen helpen. Samen gaan we de strijd aan tegen diabetes.

Bestel nu