Account aanmaken


Dieetbegeleiding

Afvallen lukt niet? Grote kans dat je al van alles geprobeerd hebt. Het internet staat vol met verschillende diëten en de ene hype volgt op de andere. Het Pioppi dieet is hier een voorbeeld van. Het nadeel van een dieet is dat dit helpt op korte termijn, met het gevolg dat je daarna weer in een oud patroon valt.  

Koolhydraatarm eten is absoluut niet verkeerd. Zelfs goed, maar om het vol te houden zou het je leefstijl moeten worden. Dat is waar ik jou in kan begeleiden. In het aannemen van een gezonde, koolhydraatarme leefstijl. Dit kan ook als het gaat om afvallen of het overwinnen van diabetes. Daarmee bedoel ik bij diabetes type 2 deze omkeren en bij diabetes type 1 deze te verbeteren in stabiele bloedsuikerwaarden en eventueel ook een goed gewicht.  

Ik kan je op twee manieren begeleiden. Dit kan in mijn praktijk Prima Vita of online via mijn website.

Doel dieetbegeleiding 

Het doel is vermindering van gewicht en/of verbetering van de diabetesregulatie, het liefst met minder medicatie. Ik maak een dieetadvies en overleg dat de eerste keer ook telefonisch. Meld je aan voor online diabetes- en/of gewichtsbegeleiding. Via een abonnement krijg je een intensieve dieetbegeleiding, tips en feedback van mij. De factuur komt steeds per drie maanden en bedraagt 72 euro. 

Vergoeding factuur 

De factuur is te voldoen door overmaking via de bank. Vraag aan mij de Medische Diagnose Code die op de factuur ingevuld moet worden en stuur de factuur daarna door naar je zorgverzekeraar. Je krijgt een deel (afhankelijk van je verzekering ongeveer 80%) van je factuur vergoed of het komt in je eigen risico.

De factuur voor een consult in de praktijk bedraagt 90 euro. Deze is ook op te sturen naar je zorgverzekeraar. Deze wordt deels door je verzekeraar vergoed.  

In onze kaartzijn SML-diëtisten opgenomen die mijn bijscholing ‘Koolhydraatbeperking S,M,L. Welke maat heeft je cliënt?’ hebben gevolgd: Ze zijn dus bekend met de koolhydraatarme manier van werken om af te vallen. In geval van diabetes weten ze dat, in overleg, het medicijngebruik meestal verminderd moet worden voor een goed resultaat. 

Bekijk de kaart met diëtisten

Bekijk de kaart met diëtisten