Inschrijven scholing

De scholing ‘Koolhydraatbeperking S,M,L. Welke maat heeft je cliënt?’ is op twee manieren aan te vragen. Zo heb je de keuze uit een gewone scholing door mijzelf georganiseerd of een in company scholing. De aanvraag van een in company scholing geldt vanaf tenminste tien deelnemers die zelf de locatie regelen. In dat geval is korting mogelijk.

De kosten voor een gewone scholing van 2 dagdelen bedragen €140,-. Bij inschrijving genereert het systeem de factuur. Bij een in company scholing wordt een kortingscode afgesproken. Bij beide scholingen is een boek van mij inbegrepen. Dat wordt gratis verstrekt aan het eind van de scholing, samen met een deelnamebewijs. 

Een mini kookworkshop als lunch is optioneel. Deze kunnen verzorgd worden door Emmy Geenen of door de dames van Pure2eat.  

Informeer naar de mogelijkheden van een ingekorte scholing van 3 uur. Dat kan ook in de avonduren gegeven worden. 

Het programma:

In de ochtend de theoretische en wetenschappelijke achtergrond. In de middag de praktische toepassingen.

09.30 – 10.45 uur: Achtergrond, theorie en fysiologie van insulineresistentie, de invloed hiervan op de anabole stofwisseling en de relatie met voeding.

Pauze

11.00 – 12.15 uur: Resultaten van onderzoek in mijn praktijk: ruim 90% van DM2 patiënten kan zonder insuline indien ze een koolhydraatarme leefstijl volgen.
Uitleg diabetesmedicatie afbouwen bij een koolhydraatarme voeding.
Ervaringsverhaal van Anja (filmpje) 

Lunch (12.15 – 13.00 uur)
Er kan een mini kookworkshop als lunch afgesproken worden, dan wordt de tijd iets aangepast. 

13.00 – 14.30 uur: Koolhydraatbeperking S, M, L (Streng, Matig, Licht). Welke maat heeft je cliënt? Hoe pas je deze voedingswijze toe in de praktijk, tips en tricks, wat zijn valkuilen en waar moet je op letten?

Pauze

14.45 – 16.00 uur: Casuïstiek uitwerkenenbespreken

16.00 – 16.30 uur: Nabespreking/discussie/evaluatie/afronding
Uitreiking deelnamebewijs en gratis boek: ‘Diabetes overwinnen. Ga voor gezonde koolhydraatarme voeding 

Inschrijven scholing