Dé truc om af te vallen en vol te houden als resultaten tegenvallen

Dé truc om af te vallen

Afvallen gaat met ups en downs. Met afvallen wil je een gezond gewicht bereiken. Dat gaat niet met een dieet maar dat lukt als je een gezonde leefstijl volgt. Met name de koolhydraatarme leefstijl is zeer efficiënt als het gaat om blijvend en gezond afvallen en diabetes type 2 te overwinnen door het om te keren.

Blue monday

Maar wat als de resultaten tegenvallen en je wil stoppen? Of wat als je het moeilijk vind om vol te houden omdat je steeds hongerig bent?

Je kunt zo’n blue monday gevoel hebben dat je vol goede voornemens begonnen, maar na een paar weken blijkt het tegen te vallen. Lang niet iedereen valt meteen kilo’s af. Ook al lijkt dat wel als je naar social media kijkt. Bij veel mensen vallen resultaten tegen. Dan moet je er nóg meer voor doen. Maar doe het wel op de juiste manier!

Sleutelwoorden

De sleutelwoorden zijn: koolhydraatarm en ook minder kcal (NOOIT meer kcal!) maar niet door magere producten te eten: don’t go for light, go for ful. Geen magere producten maar juist volle producten. Minder eten en kleinere porties. Of vasten. Door intermittent fasting ga je vanzelf ook minder eten.

Mijn vlogs zijn ook te zien op GezondNu.nl

Hoe je een nieuwe leefstijl gaat voorbereiden en volhouden is ook na te lezen in mijn boek Diabetes overwinnen wat ook geschikt is als het gaat om overgewicht overwinnen